Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 2 maja 2024 22:38

Restauracja PaTaThai świętowała pierwsze urodziny na Żoliborzu. Materiał partnera

Żoliborska restauracja PaTaThai ma już rok. W piątek i sobotę, 21 i 22 lipca, świętowali swoje pierwsze urodziny. Można było skosztować tajskiej kuchni i wziąć udział we wspólnym gotowaniu z kucharzami. Nie zabrakło także animacji dla najmłodszych oraz tortu.

W miniony weekend mieszkańcy Żoliborza mieli okazję uczestniczyć w wyjątkowym wydarzeniu – obchodach pierwszych urodzin popularnej restauracji PaTaThai Żoliborz. To dwudniowe święto przyciągnęło smakoszy tajskiej kuchni, oferując wiele atrakcji dla wszystkich uczestników. Goście restauracji mieli okazję skosztować urodzinowych koktajli Jack Daniel’s i Prosecco przy dźwiękach energetycznych kompozycji łączących tradycyjne instrumenty i dźwięki elektroniczne w unikalnym, orientalnym stylu. 

Kucharze przygotowali na ogródku stację Live Cooking, na której na oczach i z pomocą gości przygotowali najbardziej popularne tajskie dania, których później mogli spróbować wszyscy chętni. Dla dzieci zorganizowano różnorodne animacje, które wciągnęły maluchy w świat zabawy, takie jak gry zręcznościowe, przygotowanie własnoręcznie dekorowanych ekologicznych toreb, malowanie buziek i tatuaży. PaTaThai przygotowało też zabawę z nagrodami dla wszystkich swoich gości, w której można było wygrać rabat na cały rachunek, autorskie koktajle, lemoniady i desery. Nam udało się wylosować darmową lemoniadę.

Nie mogło zabraknąć też urodzinowego tortu, który zaserwował właściciel Łukasz Kadziewicz. 

„To nasze drugie podejście do Żoliborza. Najwidoczniej pozostawiliśmy po sobie dobre wrażenie, bo to był fantastyczny rok. Cieszymy się, że ludzie w tak szerokiej ofercie wybierają naszą restaurację, przychodzą, są zadowoleni i wracają. To chyba marzenie każdego gastronoma, spotykać tych samych ludzi, którzy przyprowadzają swoich znajomych i dobrze się czują w tym miejscu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego roku, cieszymy się i jesteśmy zbudowani, pełni energii i wiary w to, że kolejne lata spędzone tu, na Żoliborzu, będą tak dobre, jak ten pierwszy” – tak podsumował rok działalności Kadziewicz. Właściciel opisał też imprezę ze swojej perspektywy – Leje się prosecco, gra muzyka, wydawka cały czas jest pełna, kuchnia pod parą. Pierwszego dnia mieliśmy wieczorem bardzo dużo gości, drugi dzień to bardziej spokojny lunch z atrakcjami dla dzieci. Wierzę, że ten weekend był bardzo dobry dla naszych gości, tak jak każdy poprzedni. Przyjście do nas to, oprócz dobrego jedzenia, dawka pozytywnych wibracji, które można zabrać ze sobą


DSC00022

DSC00022

DSC00044

DSC00044

DSC00058

DSC00058

DSC00069

DSC00069

DSC00100

DSC00100

DSC00108

DSC00108

IMG_8944

IMG_8944

IMG_8960

IMG_8960

IMG_9013

IMG_9013

IMG_9015

IMG_9015

IMG_9044

IMG_9044

IMG_9045

IMG_9045

IMG_9056

IMG_9056

zdjęcie głowne sm

zdjęcie głowne sm


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
PRZECZYTAJ